Aspesi 

Italië staat bekend als het modeland ter wereld. Als modeontwerper is het land van de laars de 'place to be'. Aspesi bevestigt eveneens de reputatie van Italië als modekoploper van de wereld. De jassen en truien van het Italiaanse merk blinken uit in kwaliteit, elegantie en details. Elke dag opnieuw gaat een enthousiast team van jonge modeontwerpers aan de slag om nieuwe dames- en herenkleding te ontwerpen. Altijd met oog voor detail en oog voor de nieuwste ontwikkelingen in de modewereld. Alleen op die manier kan kwaliteit en mode gecombineerd worden tot een fantastische collectie.

Unieke collectie jassen en truien

Aspesi is net als veel andere modemerken begonnen met herenkleding. Maar al snel groeide het merk uit tot een begrip en kwam er vraag naar een vrouwenlijn. Inmiddels zijn de jassen en truien van Aspesi niet meer weg te denken uit de modewereld. Uniek aan de collectie zijn de artikelen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Zo heeft Aspesi jassen en truien in haar collectie opgenomen die nauwelijks wind doorlaten en zijn er ook modellen die bestand zijn tegen een stevige regenbui. Zo bestaat de kleding van het Italiaanse modemerk uit artikelen voor elk moment van het jaar.

Aspesi en Llaud Trendstore

Llaud Trendstore is één van de eerste winkels van de Benelux waar u online de herenkleding van Aspesi kunt bestellen. Wij hebben oog voor de nieuwste trends en dit Italiaanse modemerk past daar absoluut bij. Bij ons vindt u niet alleen kwaliteitskleding, maar geniet u ook van uitstekende service. Al onze dames- en herenkleding van Aspesi wordt bijvoorbeeld gratis verzonden. En wat dacht u van kosteloos retourneren of snel uw bestelling thuis ontvangen? Voor 16.00 besteld betekent de volgende werkdag uw kleding al in huis. Zo geniet u ook binnen de kortste keren van de modieuze jassen en truien van Aspesi.

Aspesi is een jong Italiaans modehuis wat zich richt op jassen en truien. De unieke dames- en herenkleding combineert functionaliteit met modetrends, wat zorgt voor een bijzondere combinatie.

LEES MEER
Lees meer