Gipsy Jackets Dames 

Iedereen kent de heerlijk ontspannen gipsy look van vroeger. Niets leek belangrijk te zijn en iedereen deed gewoon waar hij of zij zin in had. Hoe fijn zou het zijn als die tijd zou terugkeren en we weer lekker onszelf zouden kunnen zijn? Dat kan met de vernieuwende kleding van Gipsy. Dit bijzondere modemerk werd in 2003 opgericht en combineert de klassieke gipsy look met de modetrends van nu. Met als bijzonder gevolg een interessante combinatie van verfrissende kleding voor zowel dames als heren. Absolute paradepaardjes zijn de leren jassen en jackets van Gipsy.

Samenwerking met de beste ontwerpers

Het was geen verrassing dat Gipsy in 2003 een zelfstandig merk werd. De mensen achter Gipsy hebben namelijk hun roots liggen in de internationale fashionwereld. De oprichters werkten bij de grootste fasionlabels van dit moment en weten dus als geen ander wat er op dit moment populair is en hoe daar op ingespeeld moet worden. Vanaf de oprichting werkt een team toegewijde modespecialisten aan de ontwikkeling van Gipsy. En vanaf nu is deze bijzondere kleding ook in Nederland verkrijgbaar dankzij Llaud Trendstore uit Oisterwijk.

Gipsy leren jassen en jackets bestellen

Het is niet langer nodig om stad en land af te zoeken naar de leren jassen en jackets van Gipsy. Vanaf nu vindt u een uitgebreid assortiment Gipsy kleding gewoon online bij Llaud Trendstore. Onze experts op modegebied houden vernieuwingen in het assortiment scherp in de gaten. Daarnaast zorgen wij voor een scherpe prijs en altijd gratis verzending. Snel uw kleding in huis hebben? In veel gevallen is same day delivery mogelijk voor Gipsy jassen en jackets. En is het artikel toch niet helemaal naar wens, bijvoorbeeld omdat u een andere maat nodig heeft? Kosteloos retourneren is bij ons geen probleem.

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.