Gold Hawk

Gold Hawk is in 2001 opgericht door fashion designer Michele Dahan. Zij brengt sensualiteit, elegantie en tijdloosheid moeiteloos over in elk kledingstuk van het merk. Geïnspireerd door haar Franse roots en haar passie voor reizen, ontwerpt ze stijlvolle, kleurrijke kledingstukken die geschikt zijn voor elk lichaamstype op welke leeftijd dan ook. Gold Hawk staat bekend om de romantische details en het gebruik van uitsluitend topmaterialen. Met internationale sterren als Halle Berry, Cindy Crawford, Selena Gomez en Jessica Alba heeft Gold Hawk niet de minste ambassadeurs in huis.

Gold Hawk: voel je helemaal vrouw

Het idee van Michele Dahan was het creëren van een modelabel met echt vrouwelijke kleding. Haar filosofie is dat de vrouwelijke schoonheid en zelfvertrouwen van binnenuit komen. Met de juiste kleding kun je die kenmerken probleemloos accentueren. En dat is wat Dahan probeert met de kleding van Gold Hawk. Kracht, elegantie, individualiteit en vrouwelijkheid kenmerken de tops van zijde en slik. De kledingstukken zijn ideaal voor een lazy sunday, maar ook voor een romantische avond of een echte vrouwennacht.

Gold Hawk nu ook in Nederland verkrijgbaar

Gold Hawk was al verkrijgbaar van Azië tot Australië en op verschillende locaties in Europa. Het exclusieve karakter zorgde er lange tijd voor dat alleen in de meest luxe modehuizen van de wereld de kleding verkrijgbaar was. Llaud Trendstore heeft het voor elkaar gekregen om Gold Hawk op te nemen in het assortiment. Voel je meer vrouw dan ooit met de elegante kleding van Michele Dahan. Bestel voor 16.00 en ontvang je Gold Hawk bestelling de volgende dag al in huis. Wij rekenen geen verzendkosten en ook eventueel retour zenden van je bestelling is kosteloos.

Gold Hawk is een chique modemerk van ontwerper Michele Dahan. Zij combineert sensualiteit en elegantie bij elk kledingstuk. Gold Hawk laat je weer helemaal vrouw zijn.

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.