Helvetica heren

Wanneer de koude wintermaanden weer voor de deur staan, is het tijd om na te gaan denken over de juiste winterkleding. Vaak lukt het merken niet om winterjassen of jackets te ontwerpen die én lekker zitten, én warm zijn én er goed uitzien. Gelukkig is er een merk dat deze combinatie wel voor elkaar krijgt: Helvetica. Helvetica maakt hippe winterjassen en jackets voor concurrerende prijzen. Het grootste voordeel is dat de ontwerpers van het merk de ontwikkelingen in modeland scherp in de gaten houden. En deze ontwikkelingen dienen uiteraard ter inspiratie van de stoere winterkleding.

Warm en comfortabel

Helvetica herenkleding is bovenal warm en comfortabel. De jassen en jackets beschermen uitstekend tegen elk weertype en zitten heerlijk. De kleding heeft een ideale pasvorm en houdt u warm, zonder dat u het gevoel heeft dat u volledig ingepakt over straat gaat. Helvetica is bij uitstek geschikt voor stoere, trendy mannen die er verzorgd uit willen zien, ook in de winter. De jassen en jackets zijn veelal uitgevoerd in donkere kleuren, uitstekend voor in de winter.

Helvetica herenkleding bestellen

Llaud Trendstore zoekt voortdurend naar innovatieve merken, die een mooie toevoeging zijn op het huidige assortiment. Helvetica slaagt daar in. Vanaf nu loopt u ook in de winter in prachtige designkleding, die u heerlijk tegen de kou beschermt. Bestel uw Helvetica herenkleding voor 16.00 en u heeft uw bestelling de volgende dag al in huis. Zonder verzendkosten en met de mogelijkheid om gratis te retourneren. Het is zelfs mogelijk om uw Helvetica bestelling op dezelfde dag te ontvangen. Bestel dan wel voor 12.15. Of kom langs in onze fysieke winkel in Oisterwijk.

Helvetica herenkleding is de oplossing voor modieuze winterjassen en jackets die beschermen tegen ieder weertype. Kwaliteitskleding voor scherpe prijzen, dat is waar Helvetica voor staat. Nu verkrijgbaar.

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.