Malelions

Ben jij een jonge, stoere man die houdt van dynamische en sportieve kleding? Dan ben je bij Malelions aan het juiste adres. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst. Het merk Malelions heeft die ambitie vertaald in een stoere kledinglijn. De inspiratie voor de ontwerpen wordt gehaald uit een frisse passie voor fashion, gecombineerd met een tomeloze ambitie om succesvol te zijn. Wie Malelions kleding draagt, is een echte leider en gaat voorop in de strijd. Sluit jij je hierbij aan?

Populair door Temptation Island

Malelions is bekend geworden bij het grote publiek toen een van de verleiders uit Temptation Island een zwembroek droeg van het merk. Sindsdien is de populariteit tot grote hoogte gestegen en is het kledingmerk in rap tempo gaan uitbreiden op allerlei mogelijke manieren. Voor de heren zijn er t-shirts, hoodies, tracksuits en nog veel meer. Maar sinds kort heeft Malelions ook een speciale collectie voor vrouwen met ambitie. Vrouwen die aan de top willen staan, die voorop willen gaan in de strijd. Naast de succesvolle heren- en dameslijn, heeft het kledingmerk ook een uitgebreid assortiment voor kinderen, zodat je ook al op jonge leeftijd een echte leider kunt worden.

Echt lifestyle brand

De kleding van Malelions is niet zomaar kleding, het gaat om een echte lifestyle. Met deze kleren zet jij de toon voor hoe je jezelf wilt presenteren aan de buitenwereld. Bij Llaud Trendstore geniet je steeds als eerste van de nieuwe kleding van Malelions, waardoor je altijd up-to-date bent op het gebied van fashion. De kleding van het merk wordt gratis verzonden en je kunt gratis retourneren, mocht het toch niet helemaal bevallen. Bestel je voor 16.00u in de middag, dan heb je de kleding de volgende dag al in huis. Vanavond een feestje? Bestel voor 12.15u en je ontvangt je Malelions kleding dezelfde dag al thuis!

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.