Moliin

Kopenhagen staat bekend om de bruisende modewereld. Steeds vaker weten Deense ontwerpers door te dringen tot de internationale top. Het is daarom niet vreemd dat we ook bij Llaud Trendstore meer Deense merken aanbieden, waaronder Moliin. Het modemerk werd in 2013 opgericht door de Deense Lotte Moliin. Zij genoot haar opleiding aan de Designskolen Kolding, de beste ontwerpersopleiding van Denemarken. Na jarenlang in de modewereld te hebben rondgelopen, vond ze het tijd voor iets nieuws. Iets rauws, iets verfrissends. En dat werd Moliin.

Vrouwelijk en stoer: Moliin

Het idee van Lotte Moliin was om kleding te ontwerpen die vrouwelijkheid benadrukte, maar wel met een rauwe en coole attitude. Ze raakte geïnspireerd door het stadsleven, waar moderne vrouwen voortdurend op zoek zijn naar een eigentijdse look. Dat heeft geresulteerd in hippe kleding die zowel casual als sportieve elementen in zich heeft. Moliin ziet nog steeds streng toe om het ontwerpproces, zodat de ontwerpen verfrissend en detaillistisch blijven. Dat geeft de kleding een unieke personal touch, iets waar Moliin zich hard voor maakt. Het belangrijkste voor de oprichter is dat de kleding van haar modemerk altijd herkenbaar is als echt Deens design.

Moliin bestellen bij Llaud

Wij juichen innovatieve ontwerpers van harte toe en daarom hebben we de kleding van Moliin in ons assortiment opgenomen. De hippe dameskleding is ideaal voor de stoere stadsvrouw. Van shirts tot blazers en van overhemden tot broeken, bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van Moliin. Het is geen probleem om u van top tot teen te kleden met dit Deense modemerk. Bestel uw Moliinkleding vandaag voor 16.00 en u heeft uw bestelling morgen al in huis. Nog vragen over een item? Neem eenvoudig contact met ons op en onze productspecialisten vertellen u graag alles over Moliin.

Moliin is een Deens modemerk, opgericht in 2013 door Lotte Moliin. Haar ervaring in de modewereld was de perfecte aanleiding voor verfrissende dameskleding, waarbij vrouwelijkheid wordt benadrukt.

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.