Pure White

Pure White is een Nederlands kledingmerk, opgericht in 2008 in Amsterdam. Pure White staat niet voor doorsnee kleding, de kleding kan het best worden omschreven als een ‘lifestyle’. Het label is volledig ready-to-wear en representeert innovatie en premium kwaliteit voor een scherpe prijs. Het merk is opgericht om te laten zien dat goed kleding ook voor concurrerende prijzen gemaakt kan worden, zonder daarbij te bezuinigen op kwaliteit. Het Amsterdamse Pure White is daar uitstekend in geslaagd en is daarmee helemaal op zijn plek bij Llaud Trendstore.

Inspiratie van Pure White

De meeste modemerken halen hun inspiratie uit de historie of eerdere ontwerpen van andere modeketens. Pure White doet het anders. De inspiratie van de ontwerpen komt van reizen, kunst en fotografie. De ontwerpers reizen de hele wereld over, op zoek naar dat ene plaatsje of dat ene beeld dat beklijft en ter inspiratie dient voor een nieuwe kledinglijn. Hierdoor krijgt u verrassende ontwerpen met een eigentijdse look. De kleding van Pure White is bedoeld voor ambitieuze individuen die graag de randjes van de mode willen opzoeken. Opvallen op een stijlvolle manier, dat is Pure White.

Enorme groei Pure White

Ook al bestaat Pure White pas 10 jaar, het merk is in die tijd enorm gegroeid. Klein begonnen met een atelier in Amsterdam, is de kleding nu verkrijgbaar bij 500 retailers, verdeeld over zes verschillende landen. En vanaf nu dus ook bij Llaud Trendstore. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan jeans, shirts en andere kledingstukken. Op werkdagen voor 16.00 besteld, betekent uw bestelling de volgende dag in huis. Zonder verzendkosten en gratis retourneren, mocht de maat niet goed zijn. Probeer nu zelf de unieke kleding van het Amsterdamse Pure White.

Pure White is een snelgroeiend Amsterdams modemerk dat zijn inspiratie haalt uit reizen, fotografie en kunst. De hippe ontwerpen en uitstekende kwaliteit zijn kenmerkend voor Pure White.

LEES MEER
Lees meer
Pure White
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina

Pure White

Filteren
Pure White
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina