Quotrell

Kleding van eigen bodem die er ook nog eens top uitziet? Quotrell is de naam. Dit kledingmerk kent een bijzondere ontstaansgeschiedenis. Quotrell is namelijk begonnen als een fashionblog voor mannen. Toen de bezoekerscijfers toenamen en de lezers steeds enthousiaster werden, besloot het blog om een eigen kledinglijn te ontwerpen. Korte tijd later was daar de eerste collectie die direct enthousiast werd ontvangen. Quotrell kenmerkt zich door een minimalistische stijl met inspiratie van de vroegere jaren toen mannen nog dienstplichtig waren. Dat wordt gecombineerd met een frisse nieuwe look, zodat je voorop loopt op modegebied.

Comfortabele kleding met oog voor detail

De oprichter van Quotrell heeft jarenlang in het leger gezeten. Dit heeft geresulteerd in de opvatting dat de kleding van het merk niet alleen mooi moet zijn, maar ook top moet scoren op het gebied van comfort en gebruikersgemak. Immers, mooie kleding die niet lekker zit is waardeloos. De kleding van Quotrell, waaronder de trainingspakken, hoodies en t-shirts, hebben een hoge mate van detail en extreem gebruikerscomfort. Hierdoor is de kleding geschikt voor uiteenlopende activiteiten en gelegenheden.

Quotrell bestellen

Quotrell bestellen bij Llaud Trendstore is erg eenvoudig. De collectie is altijd up-to-date en jouw bestelling wordt gratis verzonden. Bestel je voor 16.00u? Dan heb je de kleding de volgende dag al in huis. En als je besteld voor 12.15u, dan kun je jouw bestelling dezelfde dag al verwelkomen! Natuurlijk komt het wel eens voor dat een kledingstuk niet helemaal lekker zit of net niet de goede maat is. Daarom kun je bij Llaud Trendstore gratis retourneren. En wil je liever eerst de kleding even in het echt zien? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Oisterwijk.

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.