VEJA sneakers voor dames en heren

VEJA is een bijzonder kledingmerk in de markt. Sinds 2005 maakt het merk sneakers op een andere wijze dan gebruikelijk. Fair trade is één van de belangrijkste pijlers die het bedrijf gebruikt. Voor de sneakers wordt uitsluitend rubber en katoen gebruikt dat rechtstreeks wordt afgenomen van producenten in Brazilië. Met 1-jarige contracten en een marktconforme wijze worden de producenten goed beloond. Het grote doel van VEJA is om de kledingmarkt transparanter en eerlijker te maken. Het is natuurlijk fijn als je goedkope sneakers kunt kopen, maar dat mag niet ten koste gaan van de hardwerkende producenten.

Geen reclame, meer geld voor schoenen

VEJA maakt geen reclame voor zijn schoenen. Normaal gesproken gaat ongeveer 70% van de kosten van een sneakerbedrijf naar marketing. Dat zie je terug in de prijs voor de schoenen. VEJA schoenen worden gemaakt van milieuvriendelijk materialen, waarbij Fair trade vooropstaat. Hierdoor is de kostprijs van de schoenen vele malen hoger dan van normale sneakers. Maar doordat VEJA niet adverteert, is de prijs toch gelijk aan het prijsniveau van grote schoenenmerken in de markt. Topkwaliteit sneakers die op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd en waar je niets extra’s voor hoeft te betalen. Dat wil jij toch ook?

VEJA uitgebreid verkrijgbaar bij Llaud

Llaud Trendstore werkt graag met innovatieve merken. VEJA is zo’n merk. Met sneakers voor dames en heren vind jij altijd jouw favoriete paar schoenen. En dat helemaal verantwoord geproduceerd. Bestel jouw paar voor 16.00 en ontvang de sneakers de volgende dag in huis. En dat met gratis verzending. Toch niet de juiste maat? Stuur jouw VEJA schoenen retour zonder bij te betalen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe schoenen ontvangt indien gewenst.

VEJA is een Fair trade schoenenmerk dat geen reclame maakt voor zijn sneakers. Wel absolute topkwaliteit, maar niet meer betalen dan bij andere merken. Dat wil jij toch ook?

LEES MEER
Lees meer
Veja
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Veja
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina