BETALEN BIJ LLAUD.NL

Vanuit Nederland kun je betalen met iDeal, Maestro, Visa/Mastercard, American Express, Bancontact/ Mister Cash,  Riverty en Billink (Achteraf betalen).

Vanuit België kun je betalen met iDeal, Maestro, Visa/Mastercard, American Express, Bancontact/ Mister Cash en Sofort Überweisung.

Vanuit Duitsland kun je betalen met iDeal, Maestro, Visa/Mastercard, American Express, Bancontact/ Mister Cash, Giropay en Sofort Überweisung.

VEILIG BETALEN

Alle betalingen lopen via de beveiligde internetkassa Buckaroo.nl (Payment Services). Je gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Llaud.nl worden gelezen of worden achterhaald.

IDEAL

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen op het internet betalen. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab Bank, Rabobank, Regio bank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je via iDeal bij Llaud.nl betalen. Kijk voor meer informatie over iDeal op www.ideal.nl/betalen.

ACHTERAF BETALEN VIA RIVERTY

Als je kiest voor Riverty ontvang je altijd eerst je bestelling thuis en heb je daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Llaud rekent een extra fee als je de keuze maakt om met Riverty te betalen, deze fee bedraagt €2,95. Deze fee moet altijd betaald worden, ongeacht of u ervoor kiest om de product(en) niet te houden. In sommige gevallen kunnen betalingen met Riverty worden geweigerd, de reden voor deze weigering kan Llaud.nl niet inzien. Voor vragen over de weigering raden we je aan om contract op te nemen met de klantenservice van Riverty of kies een andere betaalmethode. LET OP: Met Riverty betalen is alleen mogelijk als het afleveradres ook het huisadres is en alleen als de bestelling wordt thuisbezorgd (binnen Nederland).

ACHTERAF BETALEN VIA BILLINK

Als je kiest voor Billink ontvang je altijd eerst je bestelling thuis en heb je daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Llaud rekent een extra fee als je de keuze maakt om met Billink te betalen, deze fee bedraagt €2,95. Deze fee moet altijd betaald worden, ongeacht of u ervoor kiest om de product(en) niet te houden. In sommige gevallen kunnen betalingen met Billink worden geweigerd, de reden voor deze weigering kan Llaud.nl niet inzien. Voor vragen over de weigering raden we je aan om contract op te nemen met de klantenservice van Billink of kies een andere betaalmethode. LET OP: Met Billink betalen is alleen mogelijk als het afleveradres ook het huisadres is en alleen als de bestelling wordt thuisbezorgd (binnen Nederland).

CREDITCARD

Een betaling via Creditcard is veilig omdat de aankoop vaak via de Creditcardmaatschappij voor een bepaalde periode verzekerd is (afhankelijk van de maatschappij). Daarnaast wordt de betaling pas aan het eind van een vastgestelde periode afgeschreven. Bij Llaud.nl kun je betalen met Maestro, Visa/Mastercard en American Express.

MISTER CASH (BELGIË)

Met Bancontact/Mister Cash kun je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Bancontact/Mister Cash toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal, de volgende Belgische banken zijn aangesloten: KBC, Dexia Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank. GIROPAY (DUITSLAND) Met Giropay kun je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Giropay toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

SOFORT ÜBERWEISUNG (BELGIË EN DUITSLAND)

Als je geen Nederlandse bankrekening hebt is het ook mogelijk om gebruik te maken van Sofort Überweisung. Met Sofort Überweisung is het mogelijk te betalen via SofortÜberweisung van Payment Network AG naast de creditcard mogelijkheden die wij aanbieden. Met Sofort Überweisung kan je via het elektronisch betalingssysteem van je eigen bank de betaling afronden. Alle transacties via deze methode gebeuren in beveiligde en vertrouwde servers.