Op Llaud.nl kun je gebruikmaken van verschillende betaalmethoden. Beveiligde betalingen worden verwerkt via de beveiligde internetkassa Mollie en Buckarool (Payment Services). Je gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Llaud.nl worden gelezen of achterhaald.

IDEAL
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

CREDITCARD
Je kunt betalen met MasterCard, VISA en American Express.

APPLE PAY
Maak gebruik van Apple Pay, een wereldwijd veilig en snel online betaalsysteem.

PAYPAL
PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem voor particulieren en webwinkels. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal met gemak via jouw PayPal-rekening met slechts een paar klikken. Llaud rekent een extra kosten van €2,95 wanneer je ervoor kiest om met PayPal te betalen. Deze kosten moeten altijd worden betaald, ongeacht of je ervoor kiest om de product(en) te behouden of te retourneren.

KLARNA (PAY LATER)
Als je kiest voor Klarna, ontvang je eerst je bestelling thuis en heb je 30 dagen om te betalen. Llaud rekent een extra kosten van €2,95 voor betalen met Klarna, die altijd betaald moet worden, ongeacht of je ervoor kiest om de producten te behouden. In sommige gevallen kunnen betalingen met Klarna worden geweigerd; voor vragen hierover kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna of een andere betaalmethode kiezen.

RIVERTY (PAY LATER)
Als je kiest voor Riverty, ontvang je eerst je bestelling thuis en heb je 14 dagen om te betalen. Llaud rekent een extra kosten van €2,95 voor betalen met Riverty, die altijd betaald moet worden, ongeacht of je ervoor kiest om de producten te behouden. In sommige gevallen kunnen betalingen met Riverty worden geweigerd; voor vragen hierover kun je contact opnemen met de klantenservice van Riverty of een andere betaalmethode kiezen. Let op: Betalen met Riverty is alleen mogelijk als het afleveradres hetzelfde is als het huisadres en als de bestelling binnen Nederland wordt thuisbezorgd.

BANCONTACT, KBC/CBC EN BELFIUS (BELGIË)
Belgische klanten kunnen eenvoudig betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

GIROPAY (DUITSLAND)
Duitse klanten kunnen eenvoudig betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Duitse bankrekening.