VERZENDEN BINNEN NEDERLAND: GRATIS VERZENDING!
Trunkrs: Vóór 11:00u besteld (op werkdagen) = Dezelfde avond gratis in huis. Levering tussen 17:00u - 22:00u (live track & trace). Het exacte tijdstip ontvang je op de dag van levering op een half uur nauwkeurig. Levering binnen NL met uitzondering van de Waddeneilanden en buitenland.

Trunkrs: Vóór 23:59u besteld (op zondag t/m donderdag) = Morgenavond gratis in huis. Levering tussen 17:00u - 22:00u (live track & trace). Het exacte tijdstip ontvang je op de dag van levering op een half uur nauwkeurig. Levering binnen NL met uitzondering van de Waddeneilanden en buitenland.

PostNL: Bestelling voor 16:00u (werkdagen) = Morgen gratis in huis. Geen levering op zondag en maandag. 

PostNL-punt: Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Wijzig zelf eenvoudig de bezorglocatie naar één van de Post.nl afhaalpunten bij jou in de buurt en het pakket is daar de volgende dag gratis af te halen.

Online bestellen: Gratis afhalen in onze winkel (Dorpsstraat 12, Oisterwijk).

BELGIË & DUITSLAND: TIJDELIJK GRATIS VERZENDING
Tijdelijk Gratis (Normaal verzendkosten €5,95). Bestelling voor 16:00u, binnen 3 werkdagen in huis. 

LEVERING: HOE WERKT HET VOLGEN VAN MIJN BESTELLING
Onze pakketten worden verzonden met PostNL en Trunkrs. Nadat jouw pakketje bij Llaud de deur uit is, ontvang je een email met daarin het track and trace nummer. Hiermee kun je je pakketje volgen tot het bij jou is bezorgd. Het pakket wordt alleen bezorgd op het aangegeven adres en een handtekening is vereist. Ben je op dat moment niet thuis (levering PostNL)? Dan wordt jouw pakket afgeleverd bij een PostNL-punt in de buurt.

Als je kiest voor een PostNL-punt, dan kan je daar je bestelling ophalen. Via de Track & Trace informatie kan je zien wanneer.

PAKKET STATUS BEZORGD, MAAR GEEN PAKKET ONTVANGEN?
Wat vervelend dat u de bestelling niet heeft ontvangen! Is na 3 werkdagen de bestelling nog niet bij jou, je buren of een pakketpunt geleverd, dan kan je contact met ons opnemen door te bellen naar 0135220290 of mailen naar webshop@llaud.nl. Wij stellen dan alles in het werk om jouw bestelling te traceren.

In dit geval moeten wij een onderzoek aanvragen bij de vervoerder. Om een onderzoek op te starten bij het verzendbedrijf zijn wij verplicht een (niet ontvangst) verklaring van de ontvanger (klant) bij te voegen, waarin wordt aangegeven dat het pakket niet is ontvangen. Zonder deze verklaring is het voor ons helaas niet mogelijk een onderzoek op te starten.

ONDERZOEK AANVRAGEN
Graag ontvangen wij het formulier ingevuld binnen 3 dagen retour zodat wij nog op tijd een onderzoek kunnen starten.

Trunkrs onderzoeken kunnen gestart worden tot 3 dagen na levering.
PostNL onderzoeken kunnen gestart worden tot 5 dagen na levering.