Filling Pieces

Bestel Filling Pieces online bij Llaud. Filling Pieces is een modemerk dat zich richt op het ontwikkelen van hoogwaardige sneakers voor een scherpe prijs. Guillaume Philibert studeerde architectuur en miste sneakers van hoge kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Hij besloot zijn droom te volgen en startte met het ontwikkelen van een schoen die de brug kon slaan tussen de streetwear-sneakers en de modieuze schoenen. In 2009 was het zover, Filling Pieces werd opgericht in Amsterdam en vanaf toen ging het hard.

Handgemaakte Sneakers voor dames en heren

Voor wat extra vertrouwen en zekerheid pitchte Guillaume Philibert zijn eerste ideeën bij vrienden en familie. De categorie mensen die vaak het beste met u voor heeft, maar ook eerlijk en scherp commentaar kan geven. Iedereen was razend enthousiast over zijn eerste collectie en dat zorgde ervoor dat Philibert op zoek ging naar een fabriek om zijn schoenen te laten maken. Deze vond hij in Portugal, waar alle dames- en herenschoenen van Filling Pieces met de hand worden gemaakt. Daarbij wordt uitsluitende gebruik gemaakt van de beste materialen uit Italië. Hierdoor wordt de kwaliteit gegarandeerd, zonder dat de prijs hard omhoog gaat.

Filling Pieces schoenen kopen bij Llaud Trendstore

Llaud Trendstore herkent zich in het verhaal van Guillaume Philibert en heeft geen moment getwijfeld om Filling Pieces voor dames en heren op te nemen in haar collectie. De schoenen van dit merk vormen de schakel tussen casual en klasse. Filling Pieces combineert beide stijlen in één ontwerp en dit zorgt voor een unieke combinatie. Vanwege de kwaliteitsproducten uit Italië gaan de schoenen van Filling Pieces jaren mee. En met een goede behandeling van het leer, blijven de kleuren net zo mooi als bij aanschaf. Zelfs na intensief gebruik.

 

LEES MEER
Lees meer
Filling Pieces
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Filling Pieces
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina