Artiesten & Bankiers Dea Kudibal

Het Deense modemerk Kudibal is opgericht door Dea Kudibal in 2003. De oprichtster kwam uit een familie van kunstenaars en bankiers, een mix die er toe heeft geleid dat Dea de creativiteit en het ondernemerschap van jongs af aan kreeg bijgebracht. Deze combinatie is ook terug te zien in de studies die ze heeft gevolgd: bachelors in fashion management en business. In 2003 besloot Dea Kudibal iets te gaan doen met haar twee studies en ze begon het modemerk Kudibal.

Eerste collectie Kudibal

De eerste collectie van het Deense modemerk bestond voornamelijk uit accessoires. Sjaals werden ontworpen en geproduceerd in vintage fabrieken waardoor het antieke karakter goed naar voren kwam. Het duurde 5 jaar voordat Kudibal met de eerste kledinglijn naar buiten kwam. De dameskleding die in 2008 op de markt kwam, stond synoniem voor vakmanschap, details, vrolijke kleuren en gezonde prijzen. De combinatie van stijl, kwaliteit en scherpe prijzen werd internationaal geroemd. Sindsdien is Kudibal uitgegroeid tot een bekende speler op modegebied. Inmiddels is de dameskleding verkrijgbaar door heel Europa. Landen als Denemarken, Zweden, Duitsland, België, Frankrijk, Noorwegen, Finland en Nederland lopen weg met de dameskleding van Kudibal.

Kudibal dameskleding bij Llaud Trendstore

Wij hebben een ruim assortiment aan Kudibal blouses en tuniekjes samengesteld, de twee belangrijkste artikelen in de dameskledinglijn van het Deense merk. Online vindt u designermodellen van hoge kwaliteit met vrolijke kleuren. Het voordeel van de Kudibal dameskleding zijn de tijdloze designs. Daarnaast is de inzetbaarheid een groot pluspunt. De meeste blouses kunt u op elke gelegenheid dragen. Bent u op zoek naar wat informelere dameskleding? Bij Llaud Trendstore vindt u online ook Kudibal tops, die een fraaie casual-uitstraling hebben.

 

LEES MEER
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.