Sofie Schnoor

Van jongs af aan wilde Sofie Schnoor aan de slag met een eigen modemerk. Ze had al snel gevoel voor creativiteit en design en ze wilde hier graag mee aan de slag. Toen ze 26 werd, was de tijd rijp en richtte ze Sofie Schnoor op. Niet zomaar een nieuw kledingmerk, ze wilde echt vernieuwend zijn. Niet hetzelfde doen als andere merken, maar echt tegen de stroom in zwemmen. Tijdens een reis rond de wereld deed ze inspiratie op en bedacht ze hoe ze de natuur prominent naar voren kon brengen in haar ontwerpen. En dat is gelukt. De kleding van Sofie Schnoor heeft veel aandacht voor flora en fauna, goed te zien in de verrassende ontwerpen.

Snelle bekendheid Sofie Schnoor

Het talent van Sofie werd ook internationaal snel opgepikt en in 2010 opende ze in Kopenhagen haar eerste winkel. Juist de unieke stijl van het modemerk valt in de smaak. Sofie is regelmatig nog te vinden op marktjes of in kringloopwinkels, steeds op zoek naar materialen die goed bij haar merk passen. De liefde en passie voor het ontwerpen van kleding is goed terug te zijn in de unieke collectie van Sofie Schnoor.

Dameskleding Sofie Schnoor

Iedere vrouw met aandacht voor natuur zit goed bij Sofie Schnoor. De bijzondere designs kenmerken zich door de aandacht voor flora en fauna. Prachtig voor in de zomer, verfrissend voor in de winter. De vrolijke ontwerpen zijn goed te combineren met de rest van uw garderobe. Combineer klassiek en elegant met modern, kies voor kleding van Sofie Schnoor. Bij Llaud Trendstore vindt u altijd de laatste modellen voor de scherpste prijzen. Heeft u vragen over een product of over het merk Sofie Schnoor? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het Deense modemerk Sophie Schnoor heeft in korte tijd internationaal naam gemaakt. De hippe designs met aandacht voor flora en fauna combineren uitstekend met iedere garderobe.

LEES MEER
Lees meer
Sofie Schnoor
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Sofie Schnoor
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina