RETOURNEREN:
Bezorging van je pakket via PostNL of Trunkrs.

Is een item toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! Je hebt 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of retourneren. Via onderstaande "button" (start een retourproces) kun je een retourlabel uitprinten om je pakketje naar ons retour te sturen (via een PostNL-punt, niet in te leveren bij een pakketlocker). 

Retourproces: START>

Het retourneren van je bestelling in Nederland kost €5,- . De retourkosten worden achteraf verrekend met het geretourneerde.
Woon je in België of een ander land? Dan zijn de retourkosten direct voor eigen rekening.

Let op: bij het verzenden van een retourzending ben jij verantwoordelijk voor de verzending van het pakket. Zorg ervoor dat je altijd een Track & Trace code (ticket/ bonnetje) vraagt bij het inlevering van je retourzending.

TERUG BRENGEN IN DE WINKEL?
Uiteraard is het mogelijk om uw artikelen terug te brengen in Llaud Trendstore te Oisterwijk. Denk er wel aan dat u de factuur dan meeneemt.

LLAUD
Dorpsstraat 12
5061 HK Oisterwijk
Nederland

ARTIKELEN DIE JE NIET KUNT RUILEN OF RETOURNEREN:
Gedragen artikelen
Beschadigde artikelen
Cadeaubonnen
Artikelen die niet meer voorzien zijn van originele etiketten, labels en tags

WANNEER WORDT MIJN RETOURZENDING TERUG BETAALD?
We streven ernaar om je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Zodra wij deze hebben ontvangen betalen we direct het bedrag terug, afhankelijk van welke bank kan dit 1 tot 3 werkdagen duren.

ONTVANG IK VAN MIJN RETOURZENDING EEN ONTVANGSTBEVESTIGING?
Nee, maar je kunt de retourzending wel volgen (via bovenstaande ingevulde track and trace code).

KRIJG IK VAN AFGEPRIJSDE ARTIKELEN OOK MIJN AANKOOPBEDRAG RETOUR?
Voor het retourneren van afgeprijsde artikelen, brengen wij eenmalig €5,- in rekening. De retourkosten worden achteraf verrekend met het geretourneerde.