KLANTENSERVICE

RETOURNEREN:

Bezorging van je pakket via PostNL & Trunkrs

Is een item toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! Via onderstaande "BUTTON" (start een retourproces) kun je een gratis retourlabel uitprinten om je pakketje kosteloos naar ons retour te sturen (via een Post.nl servicepunt). 

RETOURPROCES: START>

Je hebt hier voor een zichttermijn van 14 dagen. 

Tracking nummer kun je terug vinden in de bevestigings-mail of onderaan de barcode van het ontvangen pakket. Kosteloos retourneren kan alleen binnen Nederland.

Let op: bij het verzenden van een retourzending ben jij verantwoordelijk voor de verzending van het pakket. Zorg ervoor dat je altijd een Track & Trace code (ticket/ bonnetje) vraagt bij het inlevering van je retourzending.

Terug brengen in de winkel?

Uiteraard is het mogelijk om uw artikelen terug te brengen in Llaud Trendstore te Oisterwijk. Denk er wel aan dat u de factuur dan meeneemt.

Llaud
Dorpsstraat 12
5061 HK Oisterwijk
Nederland

Artikelen die je niet kunt ruilen of retourneren:

  • -Gedragen artikelen
  • -Beschadigde artikelen
  • -Cadeaubonnen
  • -Artikelen die niet meer voorzien zijn van originele etiketten of labels.

Wanneer wordt mijn retourzending terug betaald?

We streven ernaar om je retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Zodra wij deze hebben ontvangen betalen we direct het bedrag terug, afhankelijk van welke bank kan dit 1 tot 3 werkdagen duren.

Ontvang ik van mijn retourzending
een ontvangstbevestiging?

Nee, maar je kunt de retourzending wel volgen (via bovenstaande ingevulde track and trace code).

Krijg ik van artikelen in de SALE ook
mijn aankoopbedrag retour?

Ja, je ontvangt bij ons, ondanks dat een artikel is afgeprijsd, het aankoopbedrag retour. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht!