Weekendhulp/vakantiekracht gezocht! 

LLAUD is per direct op zoek naar een enthousiaste verkoper die ons in de weekenden en tijdens de vakanties kan ondersteunen! 

LLAUD is een exclusieve winkel in het dorpshart van Oisterwijk, naast de boutique heeft LLAUD ook een webshop gericht op dames- en herenmode. Met ons oog op de laatste trends en ontwikkelingen, selecteren wij onze collecties. Zo houden wij onze shop dynamisch, stylish en exclusief. We hebben een breed merk assortiment zoals: Arte Antwerp, Daily Paper, The New Originals, ØLÅF Hussein, Hi-Tec, New Amsterdam Surf Association, DSQUARED2, Mason Garments, Filling Pieces en meer. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een prettige full-service ervaring aan te bieden in zowel onze winkel als online. Wij geloven in de kracht van optimale klantbeleving en streven er iedere dag naar om iedereen zowel online als offline deze ervaring te bieden. 

Wat zoeken we? 

Heb jij affiniteit met mode en vind je het leuk om klanten te adviseren? Ben je altijd op de hoogte van de laatste trends? Én ben je opzoek naar een baan? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wat bieden we? 

Een toffe baan met veel verantwoordelijkheid in een gezellig team! We bieden je een aantrekkelijk salaris op basis van je kennis en ervaringen en een interessante kortingsregeling. 

 

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur je sollicitatie en foto naar info@llaud.nl, en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega!