Parajumpers kids jongens

Bent u op zoek naar een stoere jas voor uw zoon die tegen de meest extreme omstandigheden is bestand? Zoek dan niet verder. U heeft een Parajumpers kids winterjas nodig. Parajumpers (PJS) is ontstaan uit een samenwerking tussen een reddingsteam uit Alaska en de Italiaanse modeontwerper Massimo Rossetti. Het 210th Rescue Squadron uit Anchorage is dag in dag uit in touw om reddingsoperaties uit te voeren. Dit kan op of onder het water zijn, in de bergen tot op een hoogte van wel 4000 meter of in haast onbegaanbare gebieden. Daarbij hebben ze natuurlijk behoefte aan een topuitrusting. De kinderjassen van Parajumpers zijn geïnspireerd op deze reddingshelden.

Parajumpers kinderjassen voor jongens

De PJS kinderjassen voor jongens bieden ultiem draagcomfort en natuurlijk veel warmte. Met deze jas kan uw zoon naar hartenlust rennen, gieren, voetballen, spelen of wat dan ook. Zonder dat hij het koud krijgt of dat hij belemmerd wordt in zijn activiteiten. En uw zoon mag absoluut gezien worden met een Parajumpers Ugo of een Parajumpers kids Fire. De Ugo, Right Hand en de Fire zijn de absolute topmodellen uit de collectie en zijn al jaren populair in vele landen. Dankzij Llaud Trendstore is het nu ook mogelijk voor uw zoon om deze unieke winterjassen te dragen.

Topkwaliteit voor scherpe prijzen

De Parajumpers kinderjassen voor jongens zijn bij Llaud Trendstore verkrijgbaar in verschillende kleuren, veelal donker. Dit geeft het stoere karakter van PJS goed weer en sluit tevens uitstekend aan bij de huidige mode. Onze trendwatchers kijken voortdurend naar de ontwikkeling binnen Parajumpers en zorgen ervoor dat u altijd als eerste de nieuwe collectie bij ons kunt bestellen. En bijkomend voordeel, altijd voor de scherpe prijzen die u van Llaud Trendstore gewend bent. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw Parajumpers kinderjas. Parajumpers kinderjassen voor jongens zijn stoer, warm en zitten heerlijk.

Bekijk het complete assortiment Parajumpers kinderjassen, waaronder de Right Hand, Ugo en de Fire, op Llaud Trendstore.

LEES MEER
Lees meer
Parajumpers Jongens
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Parajumpers Jongens
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina