Dante 6

Dante 6 Online Shop. Evelyne Brekelmand in 2009 om haar eigen modemerk op te richten: Dante 6. Dante 6 combineert luxe kleding met betaalbare prijzen en is hard op weg om uit te groeien naar een wereldwijd bekend modemerk. Het heerlijke Nederlandse design wordt feilloos geïntegreerd in dameskleding van hoge kwaliteit. Dante 6 werkt met de beste kledingontwerpers van het moment en dit uit zich in de spanning tussen high-fashion en draagbaarheid.

Betaalbare en luxury casual collectie

De kleding van Dante 6 kan het beste omschreven worden als betaalbaar en luxury casual. Sinds de introductie van het Nederlandse modemerk buitelen de modekenners over elkaar heen: iedereen wil deze kleding hebben. Niet alleen vanwege de unieke ontwerpen, prachtige kleuren en de mooie stoffen, maar ook om de hoge kwaliteit en de lage prijs. Bij het ontwerpen van de Dante 6 dameskleding wordt gebruik gemaakt van fijne detaillering uit Parijs en het urban-nonchalante uit New York. Deze combinatie zorgt voor unieke kleding, waarmee u absoluut gezien mag worden.

Dante 6 online bestellen

Llaud Trendstore uit Oisterwijk is net zo enthousiast over Dante 6 als de modekenners. Wij supporten maar wat graag dit Nederlandse modemerk dat hard aan de weg timmert. Bij ons vindt u het assortiment van Dante 6 voor een scherpe prijs. En wij zijn altijd actueel, bij Llaud Trendstore vindt u de nieuwste modellen als eerste. Dante 6 dameskleding wordt gratis thuisbezorgd en vaak al dezelfde dag geleverd dankzij same day delivery. Is de maat niet goed of bent u toch niet helemaal tevreden? Dante 6 kleding is gratis te retourneren. 

 

LEES MEER
Lees meer
Dante 6
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 104

per pagina
Dante 6
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 104

per pagina