Blue de Gênes

Shop Blue de Gênes Jeans online bij Llaud een uniek Denim label opgericht in Italië, meer dan 400 jaar geleden. Het merk kwam tot stand in de haven van Genua, waar de havenwerkers behoefte hadden aan robuuste herenkleding. De kleding moest voldoen aan strenge eisen omdat ze geschikt moesten zijn voor op het water. Vanaf toen heeft Blue de Gênes zich gericht op de stoere man die graag denim kleding draagt. De focus van het merk ligt op jeans, maar online is er nog veel meer te krijgen. Llaud Trendstore presenteert met trots de collectie van Blue de Gênes.

Specialist in jeans

De basis van Blue de Gênes zijn de jeans. Alle jeans worden gemaakt in Italië, waar het complete productieproces plaatsvindt. Door kort op het maken van de herenkleding te zitten, is de kwaliteit gewaarborgd bij het Italiaanse merk. De denim jeans zijn rijk gedetailleerd en vervaardigd uit de beste materialen. De collectie van Blue de Gênes loopt van skinny jeans tot regular fitted jeans, zodat er voor iedereen een geschikt model tussenzit. Vanuit de 'jeans' Repi basis heeft Blue de Gênes inmiddels haar herenkledingcollectie flink uitgebreid, waardoor u nu ook jasjes, vestjes en andere bovenkleding kunt bestellen.

Blue de Gênes kopen bij Llaud.nl

Blue de Gênes jeans bij Llaud Trendstore bestellen is een goede keuze. Bij ons geniet u altijd van gratis verzending en kunt u uw herenkleding kosteloos retourneren. Daarnaast geldt: voor 12.00 uur besteld, dan heeft u de bestelling de zelfde avond nog in huis. En bestelt u online uw Blue de Gênes denim herenkleding, dan kunt u veilig betalen via de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank, ook betalen met Afterpay is mogelijk. Alleen maar voordelen.

 

LEES MEER
Lees meer
Blue de Genes
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Blue de Genes
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina