Drykorn Heren

Bestel Drykorn (op werkdagen) voor 12:00u en de bestelling zal de zelfde dag nog gratis worden bezorgd. In 1996 ging er een golf van opwinding door de Duitse modewereld toen Drykorn werd opgericht. Het modemerk profileerde zich al snel als een internationaal label met hoogwaardige kleding. Drykorn houdt bij het ontwikkelen van nieuwe jeans rekening met consistente fashion statements. Daarnaast worden alleen de allerbeste grondstoffen gebruikt voor het produceren van de herenkleding.

Stijl Drykorn

De stijl Drykorn laat zich het best omschrijven in een aantal steekwoorden. Metropolitaans, bereikbaar en progressief zien ze zelf als de belangrijkste eigenschappen van de herenkleding. Uiteraard met het nodige gevoel voor stijl en mode. Drykorn jeans zijn voornamelijk bedoeld voor heren die zich durven te onderscheiden op het gebied van mode. De doelgroep zijn mannen met zelfvertrouwen en die zichzelf durven te zijn. Uiteraard houdt Drykorn altijd rekening met de laatste ontwikkelingen op modegebied zodat u er modieus, maar toch eigenzinnig bij loopt. De jeans van Drykorn zijn natuurlijk van goede Duitse kwaliteit en laten u de hele dag door stralen.

Drykorn bij Llaud trendstore

De collectie van Drykorn in de Llaud Trendstore online webshop is gevarieerd. U vindt niet alleen jeans van het Duitse modemerk, maar ook T-shirts, overhemden en truien zijn bij ons te koop. Wij hebben ervoor gekozen om een zo ruim mogelijk assortiment samen te stellen omdat wij achter de visie van Drykorn staan. Wij nodigen u van harte uit om uw favoriete Drykorn kledingstuk in onze webshop te zoeken en staan garant voor de kwaliteit en de snelle afhandeling van uw bestelling. Voor meer informatie of vragen over dit Duitse modemerk, neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder.

LEES MEER
Lees meer
Drykorn heren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

per pagina
  1. New in
  2. New in
  3. New in
  4. New in
Drykorn heren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

per pagina