The New Originals (TNO)

The New Originals is een modemerk dat is opgericht in 2015. Het doel is het ontwerpen van performance clothing voor creatievelingen. Daarbij zijn de kleren zowel bedoeld voor mannen als vrouwen, unisex dus. The New Originals gaat voor originele kleding die bijdraagt aan het zelfvertrouwen van eenieder. Kleding die laat zien waar je voor staat, kleding die jouw identiteit uitstraalt. Juist door out of the box te denken, kun je jouw eigen creativiteit tot wasdom laten komen, ongeacht je achtergrond of voorkeuren. Sluit je bij deze unieke stroming aan, kies voor The New Originals.

Kleding vanuit Amsterdam


The New Originals is een Nederlands modemerk, ontstaan in Amsterdam. In onze hoofdstad is het een bonte verzameling van creativiteit. Op het gebied van muziek, nachtleven, mode en andere culturele stromingen. Die combinatie van indrukken en impressies is terug te zien in de collectie sweaters, t-shirts en hoodies. Uniek is het logo van The New Original. Op het eerste gezicht lijken het 9 simpele punten, maar ze staan voor een box. Alleen door out of the box te denken kun je de puzzel van het logo oplossen.

The New Originals bestellen

Bij Llaud Trendstore zijn we altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve kledingmerken die anders zijn dan mainstream. Bij The New Originals zit dat wel goed. Deze kleding is gemaakt voor creatievelingen en biedt een assortiment dat je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien. Bestel The New Originals bij Llaud Trendstore en je bent verzekerd van scherpe prijzen. Daarnaast geldt: voor 16.00u bestellen is de kleding de volgende dag al in huis. Jouw bestelling wordt gratis verzonden en daarnaast heb je de mogelijkheid om gratis te retourneren, mocht jouw kleding toch niet helemaal naar wens zijn. Eerst even kijken hoe de kleding eruit ziet? Kom langs in onze winkel in Oisterwijk.

LEES MEER
Lees meer
The New Originals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
The New Originals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina