Duno

Als een kledingmerk uit Italië komt, dan weet je wel hoe het staat met de kwaliteit: uitstekend. Dat is bij Duno niet anders. De herenkleding van Duno kenmerkt zich door een minimalistisch design, uitgevoerd in monochrome kleuren. Geen extreme mode-uitspattingen, maar aandacht voor stijl en ontwerp. Geen logo’s overal en nergens, maar rustige ontwerpen die van zichzelf elegant zijn. Daarmee creëer je met Duno jassen en jackets een unieke stijl die ongeëvenaard is. En je hebt bij deze kleding geen logo’s nodig om te laten zien wat stijl en topkwaliteit is.

Experts aan het ontwerpen

De kleding van Duno wordt niet zomaar op de markt gebracht. Op de achtergrond werd een team van professionals die jarenlange ervaring hebben met het ontwerpen van kleding voor buiten. Die jarenlange ervaring wordt gecombineerd met modetrends van overal ter wereld. Deze voortdurende zoektocht zorgt voor kleding die een perfecte combinatie is van stijl, kwaliteit en praktische toepassing. Met oog for details en afwerking, zonder daarbij uitbundig te worden. Ga jij voor stijl en kwaliteit, dan is Duno zeker een goede keus voor je.

Bestel Duno online

Het Italiaanse modemerk Duno is eenvoudig online te bestellen bij Llaud trendstore. Wij zorgen ervoor dat de collectie altijd up-to-date is en vervolgens bestel je Duno eenvoudig online via de webshop. Doe je dit voor 16.00u, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Gratis thuisbezorgd en wil je iets retour sturen of omruilen, dan kan dit geheel gratis. Natuurlijk geven we je ook graag advies over onze Duno kleding, kom hiervoor langs in onze fysieke winkel in Oisterwijk. Dan weet je zeker dat je met een geweldige jas of jacket van Duno naar buiten loopt.

 

Het Italiaanse modemerk Duno maakt jassen en jackets van topkwaliteit. Zonder poespas, maar met elegantie. Zonder schreeuwerige uitingen, maar met oog voor detail. Ga voor chique, ga voor Duno.

LEES MEER
Lees meer
Duno
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Duno
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina