Parajumpers meisjes

Wat krijgt u wanneer het 210th Rescue Squadron, met hun basis in Alaska, in contact komt met de Italiaanse ontwerper Massimo Rossetti? Juist, er ontstaat een unieke kledinglijn met winterjassen die tegen de meest extreme weersomstandigheden bestand zijn. Parajumpers kinderjassen zijn ideaal voor de meest koude omstandigheden. Gaat u binnenkort op wintersport? Dan is een jas van PJS heerlijk warm. Of gaat u op vakantie naar een noordelijke bestemming? Parajumpers kinderjassen bieden de warmte die uw dochter nodig heeft.

De inspiratie voor de Parajumpers winterjassen komt dus uit Alaska. Het 210th Rescue Squadron, gelegerd in Anchorage, Alaska, is optimaal getraind om reddingsacties uit te voeren in de meest extreme weersomstandigheden. Ze moeten niet alleen de kou trotseren, maar zijn ook actief op zee, in de bergen tot wel 4000 meter hoog of zelfs onder water. In alle situaties hebben ze jassen nodig die niet alleen warm zijn, maar ook nog eens praktisch zijn tijdens hun extreme werkzaamheden. In samenwerking met Massimo Rossetti heeft PJS jassen ontworpen die er mooi uitzien en gebruikt kunnen worden in uiteenlopende situaties. En nu zijn er ook kinderjassen voor meisjes.

Parajumpers kinderjassen voor meisjes

De Parajumpers kinderjassenlijn voor meisjes bestaat uit stijlvolle warme winterjassen. Een van de bekendste modellen is de Long Bear. Een heerlijk warme jas met een uniek design. Ook de Light Long Bear en de Skimaster zijn populaire winterjassen voor meisjes. Veel jassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo weet u zeker dat uw dochter altijd een winterjas in haar favoriete kleur kan uitzoeken. Heeft u vragen over de Parajumpers kinderjassen voor meisjes? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder! Parajumpers kinderjassen voor meisjes bestelt u bij Llaud Trendstore.

Populaire modellen als de Long Bear, de Light Long Bear en de Skimaster vindt u bij ons voor scherpe prijzen.

LEES MEER
Lees meer
Parajumpers Meisjes
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Parajumpers Meisjes
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina