Parajumpers heren jassen

Met Parajumpers heren jassen komt u gemakkelijk het hele jaar door. Het Italiaanse modemerk, opgericht door Massimo Rossetti, komt elke zomer en winter met een nieuwe collectie heren jassen. De collecties hebben wel allebei een andere insteek. De Parajumpers heren jassen voor in de zomer richten zich veel meer op het modieuze gedeelte, terwijl bij de Parajumpers heren jassen voor in de winter er meer aandacht voor warmte is. Steeds met als belangrijke voorwaarde: de heren jas moet functioneel zijn.

Parajumpers inspiratie

Massimo Rossetti haalde zijn inspiratie voor Parajumpers heren jassen uit Alaska. Toen hij daar jaren geleden op vakantie was, kwam hij in contact met een medewerker van het 210th Rescue Squadron. Deze organisatie helpt mensen in nood, maar heeft hiervoor warme en functionele jassen nodig vanwege de lage temperaturen in Alaska. Dit was voor Rossetti het moment waarop voor hem duidelijk was hoe de Parajumpers heren jassen er uit moesten komen te zien. Modieus, warm, maar vooral functioneel.

Collectie Parajumpers heren jassen

Llaud Trendstore heeft een uitgebreid assortiment aan Parajumpers heren jassen. Populaire modellen als de Ugo, Right Hand, Right Hand Base, Gobi, Last Minute, Jayden, Nolan, Perfect, Fire, Kinari, Moses, de Marcus en de Gobi base zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uniek is dat de jassen van Parajumpers dezelfde dag geleverd kunnen worden via sameday delivery. Zo geniet u razendsnel van uw nieuwe zomer- of winterjas. De collectie Parajumpers jassen is onderverdeeld in een speciale mannen- en vrouwenlijn. De modellen lijken grotendeels op elkaar, maar de pasvorm verschilt. Zo heeft elke Parajumpers jas de perfecte pasvorm en gaat u probleemloos het hele jaar door.

LEES MEER
Lees meer
Parajumpers Heren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 91

per pagina
Parajumpers Heren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 91

per pagina