Amsterdamse dameskleding

Llaud Trendstore is trots op de vele Nederlands merken die de modewereld proberen te verfrissen. Ibana is daar een goed voorbeeld van. Zij zijn gevestigd in Amsterdam en ontwerpen moderne dameskleding met gevoel voor stijl en mode. Ibana ontwerpt uiteenlopende dameskleding zodat u altijd genoeg keuzes heeft op het gebied van styling. Op deze manier kunt u uw kleding aanpassen aan elke situatie. Voor de beste combinatie, produceert het Amsterdamse modemerk ook accessoires als leren tassen.

Leren dameskleding bij Ibana

Ibana gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen bij het produceren van haar kleding. Zorgvuldig geselecteerd leer wordt gebruikt bij het ontwikkelen van jassen en tassen. Deze hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de producten van Ibana nauwelijks slijten, met als voordeel voor u dat het niet nodig is om elke paar maanden ene nieuw artikel aan te schaffen. Dit komt volledig overeen met het gedachtegoed van het Nederlandse modemerk: het ontwikkelen en produceren van kledingschatten met een lange levensduur.

Collectie Ibana bij Llaud Trendstore

Als Nederlandse onderneming is Llaud Trendstore trots op de vele Nederlandse modemerken en wij geven hen graag een platform. In onze online winkel vindt u een ruim assortiment aan Ibana producten. Van leren jassen tot truien en van broeken tot rokken. Alle producten worden geproduceerd uit materialen van hoge kwaliteit waarbij de aandacht voor mode en details nooit uit het oog wordt verloren. Bij Llaud Trendstore wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen gratis thuisbezorgd en ook het eventueel retourneren is geheel kosteloos. Voor vragen of opmerkingen over het assortiment Ibana dameskleding bij Llaud Trendstore kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

LEES MEER
Lees meer
Ibana
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina
  1. New in
  2. New in
  3. New in
  4. New in
  5. New in
Ibana
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Pagina
per pagina