Arte Antwerp

Arte Antwerp is een uniek Belgisch modemerk, opgericht door Bertony Da Silva. Met een diepgewortelde achtergrond in grafisch design en kunst, ontwerpt hij bijzondere kleding met geweldige ontwerpen. Door nieuwe concepten en ideeën in de praktijk te brengen, ontstaat er een geheel nieuw creatief landschap, waarbinnen je met de kleding van Arte Antwerp voorop loopt. Het kledingmerk wil bruggen slaan tussen verschillende visionaire gemeenschappen en daarmee grenzen afbreken en juist dichter tot elkaar komen.

Hybride visie Arte Antwerp

In 2009 begon Arte Antwerp met een kleine collectie t-shirts, waarbij gelijk de hybride visie van het merk zichtbaar was. Vanuit de modewereld werd er direct enthousiast gereageerd en de streetwear uit België werd al gauw uitgebreid naar hoodies, sweaters en andere kledingstukken. Steeds met daarbij volop aandacht voor de basis van Arte Antwerp: grensoverstijgend ontwerpen en gemeenschappen bij elkaar brengen. De artistieke veelzijdigheid van het merk resulteert in ready-to-wear, tijdloze, kleding.

Twee collecties per jaar

Arte Antwerp komt ieder voorjaar en ieder najaar met een nieuwe collectie. Die collecties vind je vervolgens als eerste bij Llaud Trendstore. Bestel je op werkdagen voor 23.59u, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Daarbij word je Arte Antwerp kleding gratis verzonden en kun je eenvoudig retourneren, mocht de kleding niet helemaal lekker zitten. Wil je vanavond al de show stelen met de nieuwe collectie van het Belgische kledingmerk? Ook dat is geen probleem. Bestel voor 10.30u en je hebt jouw nieuwe kleding dezelfde dag al in huis. Ga voor modern, ga voor grensoverstijgend, ga voor de unieke kledinglijn van Arte Antwerp.

LEES MEER
Lees meer
Arte Antwerp
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina
Arte Antwerp
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 66

Pagina
per pagina