Represent clothing

Aan ambitie geen gebrek bij het Britse Represent clothing. Oprichters en broers George en Mike Heaton startten in 2011 met het modemerk en hebben een duidelijk doel: het beste merk in de wereld worden. Daarvoor ontwerpen en produceren ze high-end fashion items, waarvoor over ieder ontwerp goed wordt nagedacht. Comfort en mode moet op de juiste wijze samenkomen, zodat jij er als klant optimaal van kan genieten. Inmiddels is het merk al flink gegroeid en zie je de kleding van Represent clothing steeds vaker. Llaud trendstore brengt de kleding nog dichterbij, doordat je het eenvoudig kunt bestellen in onze store.

Drie pijlers

Represent clothing heeft inmiddels een aardige kledingcollectie opgebouwd, die is gestoeld op drie pijlers: mainline, 247 en blank. Deze productlijnen kennen nieuwe launches door het jaar heen, waarbij iedere collectie zich net weer op een andere doelgroep richt. Zo zorgt Represent clothing dat een zo breed mogelijk publiek zich kan vinden in de nieuwe mode. En hiermee zit er voor jou altijd wat moois tussen. Daarnaast heeft het merk in 2021 de Owners’ Club Collection gelanceerd. Geïnspireerd door vintage autoliefhebbers, die gezamenlijke passie delen. Sluit jij je aan bij de Represent clothing beweging?

Bestel Represent clothing bij Llaud

De trendwatchers van Llaud trendstore doen hun uiterste best om voortdurend de collectie aan te vullen met nieuwe items. Wanneer er nieuwe launches zijn van Represent clothing, voegen wij die zo snel mogelijk toe aan het assortiment. Vervolgens bestel je Represent clothing eenvoudig in de webshop. Doe je dit voor 16.00u, dan loop je de volgende dag al in jouw nieuwe t-shirts, sweater of hoodie. Maar je kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel in Oisterwijk langskomen. Dan adviseren we je graag over de beste keuzes voor jou.

 

Represent clothing is een ambitieus Brits modemerk dat zich richt op high-end fashion, waar comfort en mode voorop staan. Met launches door het jaar heen loop je er altijd modieus bij met deze kleding.

LEES MEER
Lees meer
Represent
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Represent
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina