Citizens of Humanity

Verticale integratie. Iedereen heeft het erover, bijna niemand doet het. Citizens of Humanity doet het wel. Maar wat betekent het precies? Citizens of Humanity produceert alle jeans volledig zelf. En dat allemaal binnen 15 minuten afstand van hun ontwerpstudio. Hierdoor heeft het Amerikaanse merk de volledige controle over de kwaliteit. Met als gevolg dat de skinny damesjeans van ongekend hoge kwaliteit zijn. De broeken zitten heerlijk, geven niet tot nauwelijks af en blijven eindeloos goed. Jarenlang genieten van uitstekende jeans, dat kan met de broeken van Citizens of Humanity.

Meer dan 40 medewerkers voor jouw jeans

Als u dacht dat het maken van een damesjeans eenvoudig was, heeft u het mis. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen, kijken er bij Citizens of Humanity minstens 40 mensen naar uw broek. Van ontwerpers tot uitvoerders, minimaal 40 personen hebben meegewerkt aan uw broek. Transparantie staat voorop bij de Amerikanen, waardoor u online kunt lezen hoe de broeken precies tot stand komen. En waarom uw broeken er zo geweldig uitzien, dag na dag. Citizens of Humanity slaagt er uitstekend in broeken te ontwerpen die ook nog eens lekker zitten.

Uitgebreid assortiment Citizens of Humanity

Llaud Trendstore verkoopt een uitgebreid assortiment Citizens of Humanity jeans. Het merk is in principe opgericht voor vrouwen, maar inmiddels zijn er ook volop jeans voor mannen. En dat niet alleen, alle modellen zijn tegenwoordig in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten te bestellen. Llaud Trendstore heeft een uitgebreide collectie van Citizens of Humanity online staan. Daarnaast houden we het merk scherp in de gaten, om ook nieuwe items direct aan te kunnen bieden. Net als Citizens of Humanity, willen we natuurlijk het allerbeste voor u.

Citizens of Humanity levert uitstekende jeans voor zowel dames als heren. Dankzij het interne productieproces blijft de kwaliteit ongekend hoog, dag na dag. Bestel online en betaal geen verzendkosten.

LEES MEER
Lees meer
Citizens of Humanity
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Citizens of Humanity
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina