Mason Garments

Mason Garments is een high-end footwear label, opgericht in 2012 door ontwerper Rendi Aditia. Geïnspireerd door de schoenen die gedragen werden door zijn moeder en oudere broer, bedacht Rendi Mason Garments. Topschoenen met een luxe uitstraling, dat moest het worden. Met als belangrijke voorwaarden dat zijn eigen stijl en persoonlijke interesses terug zouden komen in de ontwerpen. Mason refereert aan de masonische ideologie. Deze ideologie houdt in dat je werkt in een omgeving van productieve individuen die niet allemaal in hetzelfde veld werken, maar wel allemaal op zoek zijn naar succes. Tot op de dag van vandaag werkt Mason Garments volgens deze ideologie.

Topschoenen uit Italië

Mason Garments heeft een ontwerpstudio in Amsterdam, maar laat alle schoenen produceren in Italië. Italië is het land van de upscale textiel, waarbij Mason Garments uitsluitend gebruik maakt van de meest exclusieve materialen. De schoenen van het modemerk worden zoveel mogelijk handgemaakt, volgens de unieke Sacchetto techniek. De binnenzool en hechting worden in elkaar verweven, waardoor er één geheel ontstaat. Hierdoor vormt de binnenschoen zich gemakkelijker naar je voet, als een handschoen. Dit verhoogt het droogcomfort van de Mason Garments schoenen.

Het assortiment van Mason Garments

De schoenen van Mason Garments zijn bij Llaud Trendstore verkrijgbaar voor heren en dames. In allerlei maten en kleuren. Van wit tot zwart en van blauw tot grijs. Het voordeel van Mason Garments bestellen bij Llaud, is het ruime assortiment tegen een scherpe prijs. Daarnaast betaal je bij ons geen verzend- en retourkosten. En bestel je voor 16.00, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Mason Garments ontwerpt high-end schoenen voor heren en dames van verfijnd Italiaans materiaal. Ontworpen in Amsterdam, geproduceerd in Italië, Mason Garments staat voor topkwaliteit.

LEES MEER
Lees meer
Mason Garments
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Mason Garments
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina