Koll3kt

Koll3kt is een uniek merk met drie basiswaarden: design, kwaliteit en innovatie. In alle producten komen deze drie waarden naar voren. De naam is afgeleid van het woord ‘collect’, verbasterd naar ‘kollekt’ en vervolgens naar Koll3kt. Het idee hierachter is dat het modemerk collecties van bij elkaar horende kledingstukken maakt. Maar ook items die niet bij een collectie horen, worden hiermee ‘collectable’. Start vandaag nog met je eigen collectie van dit bijzondere modemerk en bestel bij Llaud Trendstore.

Uniek en functioneel

De kleding van Koll3kt kenmerkt zich door bijzondere design die niet alleen uniek zijn, maar zeker ook functioneel. De ontwerpers weten als geen ander dat het belangrijk is dat een kledingstuk lekker zit. Alleen dan zult u vaker terugkomen bij Koll3kt. Het merk richt zich bij uitstek op de sportieve heren die op zoek zijn naar de combinatie van stijlvol en functioneel. Individualistisch, maar andere mensen ook omarmend. Koll3kt garandeert topkwaliteit door het volledige productieproces via Italië te laten lopen.

Koll3kt bestellen bij Llaud Trendstore

Llaud Trendstore heeft een uitgebreid assortiment aan Koll3kt herenkleding. Van broeken tot shirts en van overhemden tot jassen, u vindt het bij Llaud Trendstore. En plaatst u uw bestelling voor Koll3kt kleding voor 16.00 ’s middags, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bij Llaud Trendstore doen we niet aan verzendkosten en retourneren is volledig gratis. Het is zelfs mogelijk om uw Koll3kt bestelling dezelfde dag al in huis te hebben. Plaats dan uw bestelling voor 12.15 of kom langs in onze fysieke winkel in Oisterwijk.

Koll3kt is een bijzonder kledingmerk voor heren met aandacht voor design, kwaliteit en innovatie. De kleding is sportief, stijlvol, maar ook altijd functioneel. Ideaal voor elke man.

LEES MEER
Lees meer
Koll3kt
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Koll3kt
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina